Konferensrum, 40 sittplatser med alla faciliteter och wifi. Foto: Linnéa Isaksson.
Konferens rum på övre plan.
Matsal dukat för för konferens gäster.
Naarajärvi vildmarkscamp konferensstuga 16 sittplaster
Naarajärvi konferensstuga vid sjöstranden
Naarajärvi sjö direkt vid konferensstugan
Konferenshuset entren och matsal

Hos Rantajärvi Vildmark kan du konferera över dagen eller boka in en fler dagars konferens. Här finns utmärkt mobiltäckning och wifi i konferenshuset och i stugorna. Allt strandnära i en lugn oas i hjärtat av Tornedalen.

Konferenslokal med matsal

Det finns flera konferenslokaler: en större med 40 sittplatser, fullt utrustad med konferenstillbehör och storbildsprojektor med samt 3 mindre grupprum på övre och undre plan. Våra erfarna kockar serverar traditionella- och vegetariska maträtter och matsalen har alla alkohol- och serveringsrättigheter. Bekvämt stugboende med 30 bäddar i direkt närhet till konferenshuset. Vänligen notera att matsalen ska förhandsbokas.

Konferens mitt i vildmarken

Vi erbjuder även vildmarkskonferens i Naarajärvi vildmarkscamp 6 km väster från centrum. Konferensstuga med 16 sittplaster vid sjöstranden i vildmarken med whiteboardtavla inbyggd i träväggen, kök med gasolspis, vedeldad kamin. Det finns inte elström men stämningsfulla fotogenlyktor som lyser upp mörkret. Vildmarksboende i 2 timmerstugor med 4 bädd/stuga och totalt 8 bäddar om övernattning önskas.

Grillstuga och vedeldad bastu vid stugorna i centrum i byn och i lägret vid Naarajärvi.

Matsalen har upp till 80 sittplatser och det finns möjlighet att beställa specialmenyer med maträtter för mindre och större grupper i möten, släktträffar, fester och högtider.