Mötesrum i aktisk ljus
Foto: Linnea Isaksson
Naarajärvi konferens stuga
Vi välkomnar Europa
Möt ljuset
Foto: Linnea Isaksson
Naarajärvi mötesrum, 16 sittplatser

Rantajärvi Vildmark erbjuder möten över dagen eller boka flerdagars konferens. Utmärkt mobiltäckning och wifi i konferenshuset och stugorna

Konferenslokal med matsal

Konferensrum med upp till 40 sittplatser, fullt utrustad med mötestillbehör och storbildsprojektor och 3 mindre grupprum.Köket serverar traditionella- och vegetariska maträtter och matsalen har alla alkohol- och serveringsrättigheter. Bekvämt stugboende med 30 bäddar i direkt närhet. Vänligen notera att matsalen ska förhandsbokas.

Konferens mitt i vildmarken

Vi erbjuder även Naarajärvi vildmarkscamp. Här finns konferensstuga med 16 sittplaster vid sjöstranden med whiteboardtavla inbyggd i träväggen, kök med gasolspis och vedeldad kamin. Det finns inte elström men stämningsfulla fotogenlampor lyser upp mörkret. Vildmarksboende i 2 timmerstugor med totalt 8 bäddar om övernattning önskas.

Är Du företagare och intresserad av jakt, fiske och andra naturaktiviteter, då kan vi erbjuda det i samband med konferenser, vänligen kontakta oss.

Tillgång till grillstuga och vedeldad bastu vid stugorna i byn och i Naarajärvi.

Matsalen har upp till 80 sittplatser med möjlighet att beställa maträtter till mindre och större grupper i möten, släktträffar, fester och högtider.

Välkommen att mötas !