Mysiga 4 bädd stuga Järven
2 bädd stuga Älgen
Rolfstugan 8 sovrum och 2 sängar per rum
Bekväm 4 bädd stuga Vuoti 80
4 bädd vildmarksstuga i Naarajärvi vildmarkscamp

Stugor i Rantajärvi Vildmark vid sjön

5 mysiga stugor med trä interiör. Stugorna har totalt 30 bäddar och gratis wifi. Frukost kan förhandsbokas till stugan eller till matsalen. Vid sjön finns en skön badstrand med omklädningsrum. Gröna gräsmattor och en gräsplan med 2 fotbollsmål i närhet till stugorna.

Vildmarkscamp intill Naarajärvi sjö

6 km i västerut finns Naarajärvi vildmarkscamp. Två timmerstugor, matsalsstuga och grillstuga med värme från vedkaminer. Belysning av stearinljus och LED ljusstakar i stugor och matsal. Vedeldad bastu med brygga för bad i sjön. Matlagning över öppen eld i grillstuga och tillgång till utetoalett.
Vinterbad i januari till april i sjön. Isvak vid stranden i närhet till bastun. Vattendjup 1.5 meter. Isvak med trätrappa och träbalk. Isvak bad ingår uppvärmd bastu, grillstuga, torr ved och handdukar.

Aktiviteter

Vi erbjuder aktiviteter, vandra på vandringleder, fiska i bäckar och sjöar och hyra kanot och roddbåt. Snöskovandra och skidåkning på vintern.
Hyra fiske spinnare, metspö, fiskbete, pimpelspö och fiske mjärdar. Vedeldad bastu och grillstugor finns i Naarajärvi och Rantajärvi.

Jakt högvilt och småvilt på 6900 hektar skogsmarker och vid behov jakt service med lokal jaktguide.

5 parkeringsplatser med 16 amp elström. Parkeringsavgiften för husbil och husvagn ingår elbastu, 3 toaletter och dusch i servicehuset.

Gäster boende i stugorna har gratis tillgång till elbastu på gården.

Vi erbjuder vinteraktiviteter med renar och slädhundar i samarbete med lokala företag. Grupp aktiviteter 2-10 personer med boende i stugor kombinerat med huskyturer och besök på renfarmer.

Snöskovandring med lokal guide i skogsområden. Isfiske på frusna sjöar.

Norrskens safari och grillad mat över öppen eld med lokal guide.

Skoterleder finns nära stugorna.

Skidåkning i skidspår i skogsmarker och på frusna sjöar.

Vänligen kontakta oss i e-mail eller telefon för mer information och bokning.

Vi har dygnet runt service telefon +46(0)92723000 till våra gäster.

Välkomma !