Här kan bo och må gott. Foto: Linnéa Isaksson

Rantajärvi Vildmark har öppet året runt för alla som söker naturnära boende med tillgång till både jaktmarker, fiskesjöar eller en konferensmiljö utan distraktioner. Belägen intill sjön Rantajärvi är läget idylliskt för alla som koppla av och låta sig omfamnas av det lugnet – eller styra sin egen tid. Här finns inga måsten.

Stugor i Rantajärvi

Här finns fem stugor med 30 bäddar för en person till familjer och grupper. Stugorna är byggda med nordisk trä och stort ljusinsläpp som ger en behaglig inomhusmiljö. Välutrustade med alla moderna faciliteter och gratis wifi.

Fyra av stugorna med 26 bäddar är inom gårdsområdet och stor sjö finns 80 meter nedanför med vedeldad timrad grillstuga och strandbastu. Sommartid kan du bada i sjön med sandbotten vid strandlinjen. Runt stugorna är det mjuka välskötta gräsmattor och intill stor gräsplan med vackert placerade stora björkar längs med byavägen.

Vildsmarkscamp intill Naarajärvi

6 km från centrum i skogsområde i väster finns Naarajärvi vildmarkscamp med två rundtimmerstugor med totalt 8 bäddar, 4 bäddar per stuga, idealiskt belägna alldeles intill sjön Naarajärvi. I boendet finns tillgång till vedkamin och ved för uppvärmning. Handdukar och tillgång till vedeldad strandbastu med brygga för svalkande dopp i sjön. På området finns även grillstuga och utedass.

Välkommen!