4 bädd stuga Järven.Foto: Linnea Isaksson
2 bädd stuga Älgen
Rolfstugan,8 sovrum.2 bädd/rum
4 bädd stuga Vuoti 80.Foto: Linnea Isaksson
4 bädd vildmarksstuga i Naarajärvi
Vildmarksäventyr

Rantajärvi Vildmark med naturnära boende intill en stor sjö, med idylliskt läge för alla som vill koppla av och njuta av sin egen tid

Stugor i Rantajärvi Vildmark

5 stugor med 30 bäddar för en person, familjer och grupper. Stugorna har en fin interiör med gratis wifi. Frukost kan förhandsbokas till stugan eller till matsalen. Sommartid kan du bada i sjön med sandbotten vid stranden. Runt stugorna finns mjuka gräsmattor.

Vildmarkscamp intill Naarajärvi sjö

6 km i väster finns Naarajärvi vildmarkscamp med 2 timrade stugor, belägen alldeles intill sjön och vedkaminer för värmning. Vedeldad bastu med brygga för svalkande dopp i sjön. Du kan laga mat över öppen eld i grillstugan och har tillgång till en natur utetoalett.

Aktiviteter Vi erbjuder att stort antal aktiviteter året runt. Här kan Du hyra kanoter, roddbåtar, fiskeutrustning typ spinnare, metspö, fiskbete, pimpelspö, renfäll till isfiske, fiskmjärdar och snöskor. Vänligen kontakta oss vid förhandsbokning.

På gården finns 5 husvagnsplatser med elström och tillgång till elbastu, toaletter och dusch.

Gäster har tillgång till Norberg rummet med biljardbord, TV och bekväma sittsoffor för trivsel. Vi har några cyklar, längdåkningsskidor och sparkstöttingar som våra gäster kan låna gratis.

Vintertid samarbetar vi med lokala företag med renar och slädhundar och erbjuder 2-7 personer per grupp, stugboende kombinerat med husky turer och besök i renfarm.

Vänligen kontakta oss med e-mail eller telefon för mer information och bokning.

Dygnet runt servicetelefon +46(0)927 23000 till våra gäster för att ha hög säkerhet.

Covid-19 information
Vi följer Svenska folkhälsomyndighetens alla rekommendationer och riktlinjer. Vi har utökade rutiner för rengöring med desinfektionsmedel. Alla håller avstånd och använder handsprit.
Vår högsta prioritet är säkerheten för gästerna och oss. Gratis avbokning 30 dagar före ankomst, skriftligt e-mail. Gäst som avbokar 29-1 dag före ankomst, återbetalas inte förskottsbetalning.
Vi hoppas att de nya vaccinen som myndigheterna delar ut i världen, kan ta bort coronaviruset och att resande kan ske igen på ett säkert sätt. Under tiden, ta hand om Dig och var säker.

Välkommen till det arktiska ljuset !