Naarajärvi matsalstugan i höstfärger
Naarajärvi lägret mitt i vildmarken
Övre stugan i skogsgläntan
Nedre stugan vid sjöstranden
Vildmarksstuga bäddar på träbänkar
Matsalstuga 16 sittplats vid bord
Grillstugan med grillplats
Naarajärvi sjöis för pimpelfiske
Naarajärvi naturbastun

Rustikt, enkelt och avkopplande. Här finns allt du behöver för uppleva vildmark boende intill fiskevatten.

Här finns en genuin naturupplevelse i Naarajärvi. Lägret är beläget 18 norr om Polcirkeln vid sjön Naarajärvi mitt ute i vildmarken. Det finns ingen elström. Stugboende och vildmarkslägret är uppbyggd enligt gamla traditionella byggmetoder. Vandra på 6 km längs Naarajärvileden från Rantajärvi eller använda bilvägen västerut från Rantajärvi med anslutning till 2,5 km skogsbilväg.

Vildmarksägret har två rundtimmer stugor med 4 bädd per stuga och vedeldad kamin.Grillstuga mitt i lägret med öppen eldplats och gjutjärnshäll för matlagning. Rundtimmer bastu har vedeldad bastukamin och varmvattenberedare.Träbrygga vid sjöstranden för sköna bad i sjön.

Lägret lyses upp med fotogenlyktor på hösten och vintern och på sommaren är det ljust dygnet runt.

Matsalsstugan vid sjöstranden har 16 sittplatser vid bord och väggarna är byggda i naturträ. Matsalskök med 2 flyttbara gasolkök, välutrustad husgeråd och tillbehör för matlagning och matupplevelser i lägret. Roddbåt med ankare, 2 åror och 4 flytvästar finns att boka vid behov.

Naarajärvi sjön med sportfiske insjöfisk. Det finns vandringsstigar i närheten och augusti-september skogsbär och svampar. Skogarna runt lägret är utmärkta jaktmarker för högvilt och småvilt.

Här kan du stanna upp och möta tystnaden och känna naturen inpå Dig.