Vinter aktiviteter
Sommar aktiviteter

Rantajärvi Vildmark AB startade 29 april 1993 och firade 25 års jubileum 2018. Vi har hållbar och långsiktig entreprenörskap och samverkar med andra företag inom destinationen och erbjuder bästa service för en minnesvärd besök hos oss.

De mysiga stugorna är byggda lokalt med en känsla för träet. Trä andas naturligt och ger en skön atmosfär i stugorna.

Konferenshuset är hantverksbyggd 1932 och ombyggd till moderna mötesrum med alla faciliteter och wifi. Vi har kök och matsal med alla rättigheter.

Gästerna har tillgång till Norberg rummet i nedre plan med sköna sittsoffor, TV och biljardbord. Där finns konstverk med lokal karaktär och svenska böcker från vår samling.

Stor gräsplan på gården och vid sjöstranden finns en badplats, timrad grillstuga och vedeldad bastu. Om Du gillar vandring,då finns det 3 vandringsleder som vi tar hand om.

Vi samarbetar med ortens markägare inom jakten och erbjuder älgjakt och småviltjakt i jaktsäsongen.Sjöarna har gädda, abborre och öring för sportfiske.

Om Du inte har besökt Naarajärvi vildmarkscamp, då kan det vara nästa upplevelse för Dig och Din vänner och möta den totala känslan av lugn och ro över platsen.

Platschefen Anders med personal uppskattar gästen, vid ankomstdagen finns det gratis kaffe och te i alla stugor och gratis wifi.

Välkommen att vara vår gäst !